Wij zijn een jong bedrijf wat in eigen beheer Horeca gerelateerde producten ontwerpt en zonder tussenhandel op de markt brengt. Door deze stappen over te slaan profiteert de consument optimaal van kwaliteits producten tegen de beste prijzen. Wij willen de marktwerking voor kwaliteitsproducten binnen ons segment opnieuw vormgeven en u blijven verrassen met vernieuwende en/of innoverende producten tegen eerlijke prijzen.

Kwaliteit
Bij onze zoektocht naar producenten houden wij rekening met een aantal aspecten zoals; fairtrade organisaties, duurzaamheid, hoogwaardige grondstoffen en vakmanschap. Al deze aspecten zorgen ervoor dat wij uw ambachtelijk gemaakte producten kunnen aanbieden tegen een scherpe en concurrerende prijs.

Wijnglazen
De eerste producten die op de markt gebracht worden zijn de wijnglazen. Het betreft 3 lijnen welk ieder door een uniek ontwerp zich onderscheidt ten opzichte van andere producenten. In het design ziet u een verticale lijn van 1 cm welke Torero als branding gebruikt. Ook alle rondingen en vormen in het glas zijn door lange testfases constant opnieuw bijgesteld/ontworpen om tot een optimale balans te komen tussen uniek design, drinkbeleving en behoud van kwaliteit van vrijwel elke wijn.

Alle wijnglazen zijn mondgeblazen tegen strenge kwaliteitskenmerken. Het productieproces wordt hierdoor goed onder controle gehouden en afwijkingen worden hierdoor tot een absoluut minimum beperkt. De standaard deviatie van de glazen wordt dan ook beperkt tot een maximum van 0,3 millimeter.

Wij hopen dat u onze keuzes kunt waarderen en dat we u kunnen blijven verrassen.

Met vriendelijke groet,

Torero Horeca Supplies
Heuvelweg 26
6004 DR Weert